Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRENU 90 MINUTA

Christian Benteke prvim pogotkom donio Liverpoolu pobjedu!

Christian Benteke
Reuters/PIXSELL
17.08.2015.
u 23:06

Bournemouth nije bio nimalo loš, namučili su Redse, ali nisu izbjegli 0:1 i poraz

Liverpool je slavio i u drugoj utakmici Premier lige s 1:0, ovog puta na Anfieldu je pao novi prvoligaš Bournemouth. Već u petoj minuti zatresla se mreža na Anfieldu. Elphich je nadvisio Lovrena i pogodio mrežu, ali je pritom i napravio prekršaj na hrvatskom braniču pa je gol opravdano poništen.

Malo smo toga od Redsa vidjeli na početku utakmice, a naznaka buđenja bila je u 24. minuti kada je Benteke pucao s 20 metara, ali pokraj gola.

Samo tri minute kasnije Liverpool je poveo 1:0 . Henderson je ubacio s desne strane oštru loptu u sredinu, a iz blizine ju je u gol pospremio Benteke , kojem je to bio prvijenac u Premier ligi za redse. O ovom će golu sigurno još pričati jer je prema lopti krenuo i Coutinho koji je sigurno bio u nedozvoljenoj poziciji.

Imao je Liverpool nakon tog pogotka dvije pogođene prečke, Hendersona u 27. minuti i Bentekea u 89. minuti. No i Bournemouth je prijetio u nekoliko navrata, ali ništa konkretnije. Ipak, Brendan Rodgers unatoč maksimalnih šest bodova mora biti zabrinut jer Redsi su bili cijelo drugo poluvrijeme pritisnuti od momčadi koja je pripadnik donjeg doma prvenstva.

Kako god, tri boda su tri boda, dobar start za Liverpool, ali i Dejana Lovrena, koji je odigrao svih 90. minuta vrlo dobro.

>> Statistiku, ocjene i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Lovren je vratio samopouzdanje, druga sezona bit će njegova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije