Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Liverpool nudi 11 milijuna eura za Lovrena

\'Olympique Lyon\'s Dejan Lovren (L) challenges Gokdeniz Karadeniz (C) of Rubin Kazan during their Champions League qualifying play-off soccer match at the Gerland stadium in Lyon August 16, 2011.
Reuters
28.10.2011.
u 13:30

Nakon što su interes za hrvatskog reprezentativnog braniča pokazali Inter i Juventus, u utrku se uključio i Liverpool.

Prema pisanju France Footballa, Liverpool je Lyonu poslao ponudu od 11 milijuna eura za Dejana Lovrena. Slavni engleski klub našeg reprezentativca vidi kao odlično dugoročno rješenje za stopersku poziciju.

U isto vrijeme Lovrenov agent Nikky Vuksan za talijanski portal Calciomercato otkrio je kako bi njegov klijent u slučaju dobre ponude mogao napustiti klub s Gerlanda.

– Lyon je u financijskim problemima i postoji mogućnost da prodaju Dejana. Znam da ima puno zainteresiranih klubova, ali dosad nitko nije poduzeo ništa konkretno. Ako bi netko poslao dobru ponudu, Lyon bi je sigurno ozbiljno razmotrio.

Ključne riječi

Komentara 5

BL
Bljakonja
14:10 28.10.2011.

Bravo Dalglish... ...znači odlučil si shebat Liverpool... ...dovest najvećeg kixera ovih prostora more samo lud čovjek...

DF
dinamo ffm
15:03 28.10.2011.

ako je lyon platio za njega 10 zas bi ga pustio za 11?pa nije im predsjednik males!!

SV
sven222
17:05 28.10.2011.

ako je vijest istinita a ne samo menadžersko naručivanje ovi iz Liverppola su pukli..pa Lovren je u Lyonu rupa a kamoli u Engleskoj gdje se igra brže i čvršće...a zašto ga nebi Lyon pustio za 11 mil. kad su skužili da su se zaj...li...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije