Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool napravio još jedan korak prema naslovu prvaka

Liverpool - Crystal Palace
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.06.2020.
u 23:23

Manchester United je pred praznim tribinama Old Trafforda s uvjerljivih 3-0 (2-0) svladao Sheffield United, a sva tri pogotka za domaću momčad postigao je francuski napadač Anthony Martial

U 31. kolu engleske lige Liverpool je kod kuće pobijedio Crystal Palace s 4-0 i tako napravio još jedan korak prema naslovu prvaka. Strijelci za Redse bili su Alexander-Arnold (23.), Salah (44.), Fabinho (55.) i Mane (69.).

Liverpool je vodeći s 86 bodova, a drugoplasirani Manchester City ima 63 i utakmicu manje.

Manchester United je pred praznim tribinama Old Trafforda s uvjerljivih 3-0 (2-0) svladao Sheffield United, a sva tri pogotka za domaću momčad postigao je francuski napadač Anthony Martial.

Francuz je prvi put zatresao mrežu u 7. minuti, na oštro ubacivanje Marcusa Rashforda. U 44. minuti Martial je loptu u mrežu poslao na gotovo identičan način, samo se u ulozi asistenta našao Aaron Wan-Bissaka. Za Martialov 'hat-trick' u 74. minuti asistent je bio opet Rashford, a francuski napadač je prebacio istrčalog gostujućeg vratara.

Wolverhampton je zadržao bodovni priključak s Manchester Unitedom zahvaljujući minimalnoj pobjedi nad Bournemouthom. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Jimenez u 60. minuti.

Petoplasirani Manchester United i šestoplasirani Wolverhampton imaju po 49 bodova, samo dva manje od Chelseaja koji drži posljednje mjesto za plasman u Ligu prvaka, ali 'plavi' iz Londona imaju utakmicu manje.

Za 20. poraz Norwicha i 11. pobjedu Evertona zasluge idu Michaelu Keaneu koji je u 55. minuti postigao jedini pogodak na utakmici. Tako je Norwich ostao prikovan za dno ljestvice s 21 bodom, a Everton je došao na 10. poziciju s 41 bodom.

Newcastle je do 83. minute imao pobjedu u rukama, zahvaljujući pogotku kojeg su u 68. minuti kreirala dvojica rezervista. Andy Carroll je podvalio loptu Dwightu Gayleu, koji je ušao u kazneni prostor i mirno pogodio suprotni kut. No, važan bod Aston Villi donio je Elmohamady golom u 83. minuti, u kojem je lošom reakcijom svog udjela imao i domaći vratar Dubravka.

Newcastle je ostao na 13. mjestu, a Aston Villa je i dalje predzadnja, ali je bodovno izjednačena s Bournemouthom i West Hamom koji su na 17. i 18. poziciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije