Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool nadigrao Leicester, Lovren nije igrao zbog ozljede oka

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
10.09.2016.
u 21:50

Liverpool je pobijedio aktualne engleske prvake Leicester sa 4:1, a Lovren nije bio u sastavu Liverpoola jer je na treningu dan uoči dvoboja dobio nezgodan udarac u desno oko koje mu je bilo potpuno zatvoreno i natečeno

Nogometaši Liverpoola s uvjerljivih su 4:1 (2:1) svladali aktualne engleske prvake Leicester u utakmici 4. kola Premier lige.

Frimino je u 13. minuti otvorio, a u 89. minuti zaključio golijadu momčadi Juergena Kloppa pred više od 50.000 gledatelja na proširenom i obnovljenom Anfieldu. Mane (31) i Lallana (56) bili su preostali strijelci za Liverpool, dok je jedini pogodak za 'lisice' postigao Jamie Vardy nakon pogreške Liverpoolovog braniča Leive.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola jer je na treningu dan uoči dvoboja dobio nezgodan udarac u desno oko koje mu je bilo potpuno zatvoreno i natečeno.

No, pretrage su pokazale da hrvatski stoper nije pretrpio potres mozga.

>>Bilić izgubio kod kuće, West Ham primio četiri pogotka od Watforda

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:06 11.09.2016.

Hvala Bogu da nije po oku dobio protiv Turske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije