Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski Liga kup

Liverpool izbacio Leeds, a Ben Woodburn ispisao povijest

Ben Woodburn
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.11.2016.
u 23:50

Ben Woodburn je postao najmlađi strijelac u povijesti Liverpoola. Gol je zabio sa 17 godina i 45 dana te tako srušio dosadašnjeg rekordera Michaela Owena koji je svoj prvi gol za redse 1997. zabio sa 17 godina i 145 dana

Liverpool je na Anfieldu pobjedom protiv Leedsa sa 2:0 izborio polufinale engleskog Liga kupa. Naš Dejan Lovren cijelu je utakmicu bio na klupi s pričuvama.

Dugo su redsi lomili goste, a na pogodak su čekali do 76. minute kada je Alexander-Arnold ubacio, a Origi klizećim starom zabio za 1:0.

Samo pet minuta kasnije na Anfieldu je ispisana povijest. Za 2:0 je zabio Ben Woodburn koji nije imao težak zadatak nakon dodavanja Wijnalduma.

Mladi veznjak postao je najmlađi strijelac u povijesti Liverpoola. Gol je zabio sa 17 godina i 45 dana te tako srušio dosadašnjeg rekordera Michaela Owena koji je svoj prvi gol za redse 1997. zabio sa 17 godina i 145 dana.

Ujedno, redsi su pobjedom izborili 17. polufinale Liga kupa, što je apsolutni rekord u Engleskoj.

U drugoj utakmici Hull je nakon jedanaesteraca izbacio Newcastle sa 4:2. Nakon 90 minuta bilo je 0:0, da bi u produžetku svrake povele preko Diamea u 98. minuti, no samo minutu kasnije za 1:1 pogađa Snodgrass.

Kod raspucavanja jedanaesteraca igrači Newcastlea promašili su čak tri udarca s bijele točke i ispali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije