Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Liverpool čekao na pobjedu više od mjesec dana, pa zabio Leedsu šest golova

Premier League - Leeds United v Liverpool
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
17.04.2023.
u 23:31

Liverpool je ostao na osmom mjestu, a nemirni kraj sezone slijedi za Leeds koji se nalazi blizu opasne zone ispadanja, na 16. mjestu

Nakon više od mjesec dana nogometaši Liverpoola su proslavili pobjedu u engleskoj Premier ligi, pobijedili su kod Leedsa 6-1 u zadnjem susretu 31. kola.

Znatno bolju igru u prvom poluvremenu Liverpool je naplatio s dva pogotka. Prvo je Nizozemac Gakpo, iz blizine, u 35. minuti pogodio za 1-0, dok je samo četiri minute kasnije Mohamed Salah povećao na 2-0.

Na startu drugog dijela, uslijed velike pogreške Konatea, Leeds je smanjio na 1-2 nakon pogotka Sinisterre. No, bila je to kratka nada za domaćina jer je uslijedila još furioznija igra Liverpoola koja je do kraja donijela nova četiri pogotka u domaćoj mreži.

Dva puta je strijelac bio Diogo Jota, još je jedan gol postigao Salah, a sve je zaokružio Darwin Nunez pogotkom u 90. minuti. Prije ovog slavlja posljednja Liverpoolova pobjeda u Premier ligi je bila ona od 7-0 protiv Manchester Uniteda.

Liverpool je ostao na osmom mjestu, a nemirni kraj sezone slijedi za Leeds koji se nalazi blizu opasne zone ispadanja, na 16. mjestu.

Premier liga, 31. kolo:

Leeds - Liverpool 1-6 (Sinisterra 47 / Gakpo 35, Salah 39, 64, Diogo Jota 52, 73, Nunez 90)


 
 

Komentara 1

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:09 18.04.2023.

Ulazak Arnolda u sredinu terena u napadu je ogroman napredak za igru vezne linije Liverpoola, što se vidjelo već protiv Arsenala. Šteta da nisu tako igrali cijelu sezonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije