Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Livaković sve dogovorio s novim klubom, zna se i tko je novi kapetan Dinama

UEFA Champions League football match - AEK-DINAMO ZAGREB 3rd Qualification Round
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ipa-agency.net
1/3
21.08.2023.
u 11:00

Dinamo je napustio Josip Šutalo koji se preselio u Ajax, a sada će Maksimir napustiti i Livaković za kojeg će Fenerbahce na ime odštete isplatiti devet milijuna eura, plus milijun u bonusu

Kapetan Dinama Dominik Livaković odlazi iz Maksimira. Već neko vrijeme piše se o tome, a sada je sve jasnije da neće ostati samo na pisanjima. 

Nakon što su plavi ispali iz Lige prvaka porazom od AEK-a, hrvatski reprezentativac sve je dogovorio s Fenerbahceom i uskoro će na liječnički pregled i potpis ugovora s novim klubom.

Podsjetimo, Dinamo je napustio Josip Šutalo koji se preselio u Ajax za odštetu od 21 milijuna eura, plus bonusi, a sada će Maksimir napustiti i Livaković. Turski klub će na ime odštete isplatiti devet milijuna eura, plus milijun u bonusu. Očekuje se da će već ovog tjedna Dominik biti u Turskoj kako bi potpisao dugogodišnji ugovor.

Odlazak Livakovića bit će bolan za Dinamo koji već u četvrtak igra prvi ogled play-offa Europske lige protiv Sparte iz Praga na Maksimiru.

Umjesto Livakovića na golu bi trebao stajati Ivan Nevistić. Neki mediji pišu da je navodno izabran i novi kapetan Dinama, a to će biti Josip Mišić. 

>> Ekskluzivni video: U posjedu smo snimke koja bi trebala dokazati da BBB nisu ubili Michalisa

Komentara 29

Avatar Make my day
Make my day
11:54 21.08.2023.

Za njegovu kvalitetu daleko ispod cijene...ovo je na granici uvredljivosti 9+ bonus?!?, a čovjek osvojio medalju na SP, branio u LP, prvak HNL-a...e moj Dinamo na šta si spao...

MA
Maui
11:47 21.08.2023.

Taj od novinarčića silno osporavani Mamić nikada ne bi poklonio za 9 milijuna 28-godišnjeg vratara treće reprezentacije svijeta koji može braniti na visokom nivou bar 7-8 godina.

ME
megaja
11:25 21.08.2023.

Livi neka ti je sa srećom a ovov je žalosna vijest da je Maminjo tu nebi otisao ispod 15 miliona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije