Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas Europska liga

Livaja protiv Partizana po treći europski pogodak

Marko Livaja
AFP
08.11.2012.
u 12:29

Vodeći klub skupine F Dnjipro sa Strinićem i Kalinićem u sastavu igra kod Napolija, a Lovren s Lyonom gostuje u Bilbau

Nakon velike pobjede u derbiju Serie A u gostima kod Juventusa (3:1) nogometaši Intera vraćaju se nastupima u Europskoj ligi, u sklopu koje večeras gostuju u Beogradu kod Partizana.

Trener Intera Andrea Stramaccioni opet će šansu dati igračima koji manje igraju u Serie A. Kao i u prethodna tri susreta u EL-u, od prve minute trebao bi igrati 19-godišnji hrvatski napadač Marko Livaja koji je u tri europske utakmice postigao dva gola za Inter, protiv Rubina i Neftčija.

Nakon tri kola Inter je vodeći na tablici skupine H sa sedam bodova.

Nikola Kalinić i Ivan Strinić sa svojim će Dnjiprom u Napulju nastojati osvojiti bod koji bi im već nakon 4. kola donio drugi krug.

Možda i najjaču utakmicu igrat će Anži i Liverpool. Momčad Guusa Hiddinka istrčat će u najjačem sastavu, dok će Liverpool štedjeti najbolje igrače.

– Već u nedjelju igramo s Chelseajem pa ću zbog toga poštedjeti neke igrače. No to ne znači da smo bez ambicija u Europskoj ligi. Dapače, želimo je osvojiti – kaže trener Redsa Brendan Rodgers.

Lovren s Lyonom gostuje kod Athletica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije