Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duge pruge

Lisa nije vlasnica hrvatskog rekorda samo na 3000 metara

Lisa Christina Nemec
Pixsell
16.08.2014.
u 23:12

Već razmišlja o sljedećoj sezoni kada će nastupiti na svjetskom prvenstvu u Pekingu. Naravno u maratonu.

Kada je iz Amerike došla u Hrvatsku Lisa je prvo trčala duge pruge. Potom se prebacila na polumaraton, a onda i na maraton. Aktualna je hrvatska rekorderka na 5000 metara (15:59,48), 10 000 metara (33:17,91), deset kilometara (32:57), 3000 metara zapreke (10:09,56), te u polumaratonu (1:09,18) i maratonu (2:25,44). Od dužih pruga nedostaje joj samo rekord na 3000 metara kojeg od 2004. drži Ljiljana Ćulibrk, današnja direktorica atletskog kluba Agram.

Lisa već razmišlja o sljedećoj sezoni kada će nastupiti na svjetskom prvenstvu u Pekingu. Naravno u maratonu. Već je jednom trčala na svjetskom prvenstvu, prije tri godine u Daeguu.

- U planu je trčati u Pekingu. Prije svjetskog prvenstva trčala bi još samo jedan maraton, negdje u trećem ili četvrtom mjesecu. Dva maratona godišnje su sasvim u redu ako se želi do nekog vrhunskog rezultata, kaže trener Petrović.

>> Lisa Nemec osvojila sjajno četvrto mjesto u maratonu na EP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije