Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTIO GOL

Lionel Messi zbog slave ne može gledati utakmice u miru

Lionel Messi
Twitter/Screenshot
28.10.2015.
u 11:23

Na gostujuće utakmice ne odlazi, a one na Nou Campu ne propušta.

Lionel Messi još uvijek se oporavlja od ozljede koljena koju je pretrpio u rujnu i trenutno je u fazi rehabilitacije, a na terenu bi trebao biti kroz mjesec dana, zbog čega utakmice gleda na tribinama. Ili barem pokušava.

Na gostujuće utakmice ne odlazi, a one na Nou Campu ne propušta. Tako je bilo i ovog vikenda kada je Barcelona pobijedila Eibar (3:1) na krilima hat-tricka Luisa Suareza. Nažalost po ponajboljeg nogometaša svijeta, malo toga je vidio.

Jer, mir na tribinama nema, pa je uz mnogo muke uspio vidjeti jedan od Suarezovih golova. Sigurno da mu pažnja ne smeta, no možda nakon ovih događaja sljedeći put razmisli i ostane gledati utakmicu na mjestu gdje ima više privatnosti jer slava ipak nosi svoje, posebno ako ste jedan od najboljih koji su ikad igrali ovu igru...

>> Lionel Messi izgubio na vrijednosti, više nije ni među deset na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije