Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo se onesvijestila

Lionel Messi navijačici Villarreala slomio ruku

navijačica
Foto: Screenshot
1/2
21.03.2016.
u 12:55

Liječnička služba brzo joj je pristigla u pomoć, a snimka otkriva da je bol bila toliko jaka da se žena zamalo onesvijestila

Barcelona je u nedjelju odigrala 2:2 u gostima protiv Villarreala i prekinula veliki niz pobjeda. No, utakmica će se osim po tome pamtiti i po nesvakidašnjoj situaciji. Naime, zvijezda Barcelone slomila je ruku jednoj navijačici.

U 15. minuti utakmice Lionel Messi primio je loptu na rubu kaznenog prostora i pucao po golu, ali lopta je otišla iznad gola i završila u gledalištu. Ondje je jedna navijačica rukama pokušala zaštititi glavu, ali joj je, kako pišu španjolski mediji, od siline udarca slomljena ruka.

Liječnička služba brzo joj je pristigla u pomoć, a snimka otkriva da je bol bila toliko jaka da se žena zamalo onesvijestila.

Igrači nisu primijetili da se nešto neobično dogodilo i susret je nastavljen, a argentinski nogometaš ispričao se odmah nakon susreta.

>>Rakitić zabio za Barcelonu, ali se Villarreal vratio nakon dva gola zaostatka

 

Komentara 8

BL
Blender
14:24 21.03.2016.

Pisala poruku na mobitelu umjesto da gleda gdje je lopta. Klasicna kokos na stadionu.

Avatar nula
nula
15:12 21.03.2016.

Messi kostolomac !

Avatar Buljko
Buljko
15:06 21.03.2016.

Neki slamaju ženska srca, neki ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije