Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 30 milijuna eura
Povratak na članak

Lionel Messi najplaćeniji je nogometaš, ali tek sedmi sportaš

Prema američkom Sport Illustratedu, Lionel Messi najbolje je plaćeni svjetski nogometaši sa zaradom od 30,5 milijuna eura u 2010. godini

Komentari 3

Avatar poljicanin
poljicanin
13:29 19.06.2011.

Sramota,zaslužio je barem duplo!No,previše je skroman..

VL
HR
hrvatin
19:09 18.06.2011.

Sramota da je messi placen vise od modrica.Pa njega nitko ne trazi a modrica svi.Nesto tu ne stima.Po pisanju novinara modric je svaki dan za vecu lovu u drugom klubu.Ko sljivi messija,nitko ga nebi ni uzeo,on je dao samo 60 golova ove sezone a nije gol igrac,a nas lukica nije gol igrac a dao ih je 200.Uh,oprostite nadodao sam greskom dvije nule.

VL
DR
dragogera
19:52 18.06.2011.

ma nije istina,milivoje novakovic je broj 1 u svjetu,zaradjuje 35mil.slovenski tolara na godinu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.