Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karibi

Messi uživa na medenom mjesecu, a supruga Antonella zrači ljepotom

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.07.2017.
u 12:45

Zaljubljeni par je fotografije s Kariba podijelio s pratiteljima  na društvenoj mreži. Na putovanju su im se pridružili i Messijev suigrač Luis Suarez s obitelji

Barcina zvijezda Lionel Messi i supruga Antonelle na Karibima uživaju na medenom mjesecu. Vjenčanje ih je još više zbližilo, jer jednostavno ne mogu jedno bez drugog.

Zaljubljeni par je fotografije s Kariba podijelio s pratiteljima  na društvenoj mreži. Na putovanju su im se pridružili i Messijev suigrač Luis Suarez s obitelji.

 

Honeymoon❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Visita sorpresa a @luissuarez9 @sofibalbi #thiaguimatubenjadelfi @antoroccuzzo88 🐚🌴

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:56 09.07.2017.

ona je patuljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije