Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovorili se

Messi ostaje u Barceloni, a od nove odštetne klauzule zavrti se u glavi

Football Soccer - Real Madrid v FC Barcelona - Spanish Liga Santander - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 23/4/17 Barcelona's Lionel Messi after receiving treatment  Reuters / Sergio Perez Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.06.2017.
u 15:34

Argentinac je trenutačno vezan s Barcelonom do 2018. godine, a s novim ugovorom suradnja će biti produžena na još četiri godine

Navijači Barcelone mogu odahnuti, Lionel Messi (29) je dogovorio potankosti oko novog ugovora koji bi s katalonskim klubom trebao potpisati najkasnije u srpnju.

Argentinac je trenutačno vezan s Barcelonom do 2018. godine, a s novim ugovorom suradnja će biti produžena na još četiri godine.

U emisiji EL Club de la Mitjanita na katalonskoj TV3 objavljeno je kako će argentinski napadač, kada plati porez, godišnje zarađivati 30 milijuna eura. Osim plaće važna stavka u ugovoru je i odštetna klauzula koja iznosi 400 milijuna eura.

- Oduvijek sam sanjao završiti karijeru u Barceloni - izjavio je Lionel Messi.

Visoka odštetna klauzula jamči ostanak argentinske zvijezde na Nou Campu, gdje će najvjerojatnije i završiti karijeru.

Komentara 1

NE
Nemanadimak
07:13 09.06.2017.

ovim potezom je zabio noz u ledja voljenom klubu! 30 milijuna godisnje a nece ga moci prodati ni zakakve pare jer ce imati 34 godine na kraju ugovora. Morat ce prodati Nejmara da bi ga mogli platiti i tim ce oslabiti kad je vec iovako slab. ostace bez trofeja al ce imati Messia kojemu je cilj samo jos novca :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije