Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi desni vanjski

Lino Červar 
u pomoć je pozvao Mistera turizma Vrankovića

Jakov Vranković
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
22.10.2017.
u 09:42

– Od ljevaka ostali smo na Šebetiću i Vuglaču pa sam naknadno pozvao Jakova Vrankovića – rekao je Červar.

Rukometaši Hrvatske danas se u Zagrebu okupljaju na listopadskim pripremama. U idućih sedam dana reprezentacija će trenirati u zagrebačkoj Areni gdje će sljedeću subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Slovenije. No prije te utakmice odigrat ćemo susret s istim suparnicima, ali u Ljubljani 26. listopada.

– U Ljubljanu idemo na dan utakmice i vraćamo se odmah poslije – kratko je rekao Lino Červar, izbornik Hrvatske.

S prvobitnog popisa otpala su u međuvremenu dva ljevaka, Marko Kopljar koji već dulje ne igra za Veszprem te Luka Šebetić kojeg su uhvatila leđa pa je propustio nekoliko utakmica svog Tremblaya.

– Od ljevaka ostali smo na Šebetiću i Vuglaču pa sam naknadno pozvao Jakova Vrankovića – rekao je Červar.

Jakov Vranković
1/6

Vranković trenutačno igra za mađarski klub Tatabánya koja će u trećem pretkolu Kupa EHF-a igrati protiv francuskog Chamberíja našeg trenera Ivice Obrvana. Zanimljivo je da je Jakov prije dvije godine izabran za Mistera turizma, na izboru održanom u Poreču.

– U to vrijeme igrao sam za Dinamo iz Bukurešta i imao sam slobodno pa sam se prijavio na izbor. I pobijedio – rekao je 25-godišnji Splićanin koji je imao i političkih ambicija. Naime, bio je aktivni član mladeži splitskog HSLS-a.

 

Preparation with Croatian national team for EURO 2018 in Croatia

Objavu dijeli Jakov Vrankovic (@jakov_vrankovic77)

 

– Politika me u budućnosti ipak ne zanima više od sporta – istaknuo je Jakov koji je u Splitu završio tri godine Kineziološkog fakulteta te dobio diplomu stručnog prvostupnika za trenera kondicijske pripreme sportaša.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije