Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"najljepši u povijesti"

Lineker, Owen i cijeli svijet naklonili se Mandži, Twitter "gori"!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
03.06.2017.
u 23:45

"Nikada nije bilo boljeg gola u finalu. Što ga više gledate, to djeluje sve nevjerojatnije", napisao je poznati novinar Piers Morgan.

Nogometaši Reala pobijedili su Juventus s 4:1 i osvojili 12. naslov prvaka u povijesti. Novi je to veliki uspjeh madridskog kluba koji je dokazao svoju veličinu.

- Iza ovog velikog rezultata je jako puno našeg rada, ali i visoka kvaliteta ove momčadi. Sretan sam i ponosan što mogu biti dio ovakvoga kluba, što mogu biti trener Real Madrida. Ovaj osjećaj kroz koji prolazimo proteklih dana je veličanstven. Real Madrid je klub velike povijesti, ovo je najveći klub na svijetu, rekao je nakon susreta Zinedine Zidane.

I, zaista, Real je velik i zaslužuje naslovnice svjetskih medija, ali zaslužuje ih i naš Mario Mandžukić. Juventusov ratnik opet je odigrao veliku utakmicu, posebno u prvom dijelu kada je dobio sve duele te zabio spektakularan pogodak, jedan od najljepših u povijesti finala Lige prvaka.

Mario Mandžukić
1/15

Igrala se 27. minuta susreta, Alex Sandro je ubacio, Higuain dao do Mandže, a on primio na prsa i sjajno zabio za 1:1. Torino je tada eksplodirao, slavio se njegov pogodak, ali eksplodirao je i Twitter na kojem se svijet divi našem majstoru. Neki su njegov pogodak ptoglasili najljepšim u povijesti.

"Nikada nije bilo boljeg gola u finalu. Što ga više gledate, to djeluje sve nevjerojatnije", napisao je poznati novinar Piers Morgan.

 

Naklonili su mu se i velikani poput Garyja Linekera i Michaela Owena.

 

"Ovo je Mandžukićev zadivljujući gol, uživajte", napisao je Lineker i objavio video, a nadovezao se Owen:

"O, moj Bože. O ovom će se sjajnom golu pričati", napisao je Owen.

Mario je nakon susreta bio vidno razočaran, želio je osvojiti još jedan naslov nakon onog 2013. s Bayernom, kada je također zabio. No, smogao je snage čestitati Modriću i kovačiću te tako pokazao veličinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 19

PR
Pravednik1973
00:45 04.06.2017.

Sve u svemu mi Hrvati razvaljujemo Ligu prvaka, sa jedne strane Manđo, sa druge Luka, a vi svi koji mrzite hrvatsko krepajte, nabijem vas na k....!

MA
mario80
01:07 04.06.2017.

Mario sto god stariji sve bolji...!!!!

QU
quovadis
18:00 04.06.2017.

Mario glavu gore. Ovaj se gol ne zaboravlja, a titula ko titula...ima je svake godine, i one se lako zaborave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije