Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joškov blog

Lijeva noga Princeza na zrnu graška, a desna Mačak u čizmama

Joško Vlašić
Mišo Lišanin
02.09.2011.
u 17:30

Joško Vlašić u svom je blogu slikovito opisao Blankine noge: "Njezino Veličanstvo lijevu nogu nazvali smo Princezom na zrnu graška, a desnu Mačak u čizmama..."

"Princeza na zrnu graška je odrazna noga koja posjeduje sposobnost otrpjeti najveće opterećenje odraza iz velike brzine i gotovo. Mačak u čizmama je prava radilica. Baš radi, trpi i šuti. Neće taj vlasnicu razočarat, teško je ostavlja na cjedilu. Istrpi on i ovo i ono. Izvuče i kad misliš da je to nemoguće. U njega je atelje čist i uredan, k'o po špagi, ali na sredinu malo tko će zadržati pogled. Ovih je dana Princeza šutljiva, a i Mačak je zamišljen i sve se vrti oko nje ne bi li joj malo olakšao bolno koljeno, Ahilovu tetivu i napukli mišić. Ima on već plan, zna on kako će joj pomoći, ali mu treba barem jedan mig, jedan mali Princezin znak da stvari idu na bolje.", piše u blogu.

Inače, Joško Vlašić vjeruje da će za medalju biti dovoljan skok preko dva metra.

- Možda i visina niže. Ovo su bile dosad najteže kvalifikacije. Sve finalistice su preskočile normu od 1,95 metara i to treba cijeniti. Ni sam ne znam što da očekujem danas. Da mi je netko rekao prije kvalifikacija da će Blanka imati onako dobra četiri skoka ne bih mogao vjerovati - rekao je Joško.

Za veće visine trebat će brži zalet i jači odraz, a to podrazumijeva i dodatne bolove za Blanku.

- Sigurno je da ću na svakom skoku strepiti da se nešto loše ne dogodi. Molit ću se da sve protekne u redu - istaknuo je Joško.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
17:38 02.09.2011.

je li i boris tadić poslao podršku svojoj hostesi?

MO
motka
00:00 03.09.2011.

neka pocne skakat na 2m!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije