Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani olmo

Lijepa gesta 'hrvatskog' Španjolca, igrači su izašli na teren, a onda je stigao do Dalića i ekipe

Rotterdam: Dani Olmo pozdravio se s hrvatskim igračima uoči utakmice  Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
18.06.2023.
u 19:49

Vjerujemo da će neovisno o ishodu večerašnjeg finala Olmo pronaći razloga za slavlje.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se od 20.45 sati bori za prvo zlato i trofej u povijest A vrste, protivnik će biti stari znanac Španjolska koja je svladala Italiju pred kraj utakmice. Ovo će nam inače biti 10 međusobni omjer sa furijom od samostalnosti, još uvijek pamtimo 0:6 u Elcheu i poraz na Euru, ali i čudesnu pobjedu u Zagrebu kada smo malo poravnali račune. 

Večeras će u redovima Španjolske zaigrati i jedan "Hrvat" - Dani Olmo. Španjolski reprezentativac svoje najbolje godine proveo je u zagrebačkom Dinamu gdje je upoznao većinu hrvatskih igrača, ali i progovorio hrvatski. I trenutno se dobro druži s Joškom Gvardiolom u RB Leipzigu.

Gvardiola nema, ali Olmo je stigao u Rotterdam i prililkom inspekcije terena kada su igrači obje momčadi izašli na legendarni De Kuip Španjolac je prišao izborniku Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima te ih srdačno pozdravio i zagrlio. Vjerujemo da će neovisno o ishodu večerašnjeg finala Olmo pronaći razloga za slavlje.

Rotterdam: Dani Olmo pozdravio se s hrvatskim igračima uoči utakmice  Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/8

Zanimljiv podatak uoči finala Lige nacija objavio je aktualni prvak Hrvatske Dinamo.

“Čak četiri igrača Dinama večeras imaju priliku zaigrati finale. Plavi su tako jedini klub uz Real Madrid koji ima četiri igrača u večerašnjem finalu (Fran Garcia poziv dobio kao igrač kluba Rayo Vallecano). Ponosni smo na naše dečke kojima želimo puno sreće protiv Španjolske! Ajmooo Hrvatska”, napisao je Dinamo.

Livaković, Petković, Ivanušec i Šutalo su igrači Dinama, dok Real predstavljaju Modrić, Nacho, Carvajal i Asensio.

Zanimljivo, objavu je lajkao i bivši dinamovac, a danas reprezentativac Španjolske Dani Olmo.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:57 20.06.2023.

Ne sviđa mi se razgovor prije utakmice, tako su i Modriću neki se javljali u tunelu. Ovaj mali ih je šarmirao sa svojim polovičnim hrvatskim.

DU
Deleted user
22:15 18.06.2023.

Cudo jedno koliko je to dobar covjek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije