Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Lihtenštajn u Vinkovce dolazi po 97. poraz

Slaven Bilić
Antonio Bronić
11.11.2009.
u 08:13

Šteta što je utakmica s Lihtenštajnom dogovorena u posljednji tren, pa Bilić nije mogao poslati svoj promatrački tim (Vučević, Računica, Gabrić) u špijunažu.

Budući da izbornik vjerojatno ne zna mnogo o suparniku, obavještavamo ga kako u selekciji Lihtenštajna nema otkaza, pa će se oslabljenim Hrvatima suprotstaviti najjača moguća selekcija 143. sile s najnovije Fifine rang liste.

Najjači adut Lihtenštajna je 35-godišnji centarfor St. Gallena Mario Frick. U Vinkovcima će odigrati 92. utakmicu za svoj Elf, a do sada je postigao 14 pogodaka, više nego svi njegovi suigrači zajedno.

Lihtenštajn u Vinkovce dolazi po 97. poraz, a to mu je 115. utakmica.

Ključne riječi

Komentara 6

C1
c-192
09:07 11.11.2009.

strašno! što je pisac htio ovim reči? očigledno preko tuđih leđa liječi neke svoje osobne frustracije... večernjaku na sramotu...

LO
loza
10:15 11.11.2009.

istina jest da novinari pretjeruju ali sjetimo se što su radili novinari od engleskog izbornika kad se nije uspio plasirati na europsko. Mi smo osma sila svijeta a nećemo vidjeti svjetsko što je stvarno za sramota i očekivati da će sportski novinari gladiti po guzi izbornika bi bilo tipično samo za društveno uređenje koje se zove diktara.

PE
petrovve
13:44 12.11.2009.

daso nisi kako treba,koji nebulozni clanak je ovo...pises u ime onoga koji se nije javio...pises ono sto sam mislis...ti si taj koji podcjenjuje,a izokreces na Bilica.... a ti Savjest,kako mozes na to nasjest,,citaj prijasnje izjave Bilica...ocekuju Lichtenstein sa respektom iektom i nije ih nikad podcjenjivao...e onda su nasa piskarala krenula na njega kako se boji Lichtensteina....Hajde upzbilji se malo,kad piskarala vec ne mogu....Budi im primjer!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije