Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Real utišao Pariz! Ronaldo za povijest, Modrić ostao na klupi

Real utišao Pariz! Ronaldo za povijest, Modrić ostao na klupi
Foto: Reuters/PIXSELL
06.03.2018. u 22:38

Real Madrid slavio je i uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, ovog puta 2:1 u grotlu Parka prinčeva te nakon 3:1 iz prve utakmice izborio četvrtfinale.

Na prvu pravu priliku na utakmici čekali smo do 18. minute kada je pažnji obrane domaćina izmaknuo Ramos, ali udarac s pet metara sjajno mu brani Areola. U 38. minuti kraljevi su imali još jednu fantastičnu priliku nakon što se Benzema sjurio sam prema Areoli, no vratar PSG-a još jednom odličnom reagira.

PSG Real
1/8

PSG se probudio tek u završnici prvog dijela, kada smo vidjeli i njihove dvije jedine prilike iz prvog dijela. U 41. minuti Navas je zaustavio Di Mariju, a dvije minute kasnije i Mbappea.

Real je bolje krenuo u nastavku, a nagrada je stigla u 52. minuti kada je Lucas ubacio s lijeve strane, na drugu vratnicu točno na glavu Cristiana Ronalda, koji takvu priliku ne propušta za vodstvo Reala 1:0. Bio je to ujedno 53. gol Portugalca na gostujućim utakmicama u Ligi prvaka, što je najviše u povijesti. Ujedno, bila je to osma uzastopna utakmica na kojoj je zabio ove sezone.

Kraj priče za PSG označio je drugi žuti karton Verrattija u 66. minuti i to zbog prigovora sucu. Iako s igračem manje PSG je pet minuta kasnije izjednačio i to spretno golom Cavanija nakon što se lopta odbijala petercem kraljeva.

Novi spretni gol vidjeli smo u 81. minuti, ovog puta na drugoj strani nakon udarca Casemira koji je Areolu prevario uz pomoć Rabiota.

Mateo Kovačić igrao je do 71. minute, dok se Luka Modrić našao na klupi prvi put nakon 14. veljače.

U drugoj utakmici večeri Liverpool je na Anfieldu odigrao 0:0 protiv Porta, no četvrtfinale su izborili zbog 5:0 iz Portugala. Dejan Lovren odigrao je 90 minuta.

 

Komentara 10

KT
komen_tar
21:57 06.03.2018.

Gdje su oni znalci sto su govorili da PSG gazi Real kao plitak potok. Mole se da pokriju usima i ne prognoziraju vise. Hvala.

Avatar nula
nula
22:55 06.03.2018.

Modric je jos povrijedjen. Trenerova fintaa je bila da ga stavi na klupu , da bi zbunio protivnika.

AS
ante_slavonac
21:39 06.03.2018.

Benzema=panj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije