Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Glavni favoriti za završni turnir u prvom kolu osvojila tek jedan bod

PPD Zagreb
Grgur Žučko/PIXSELL
19.09.2015.
u 22:19

Flensburg je najskuplju momčad svijeta, 17 milijuna eura vrijedan PSG, pobijedio sa nevjerojatnih 39:32.

Tko bi rekao da će u prvom kolu tri najveća favorita za odlazak na završni turnir rukometne Lige prvaka zajedno osvojiti samo jedan bod. Kiel je izgubio u Zagrebu još u četvrtak, PSG je posrnuo u Flensburgu, dok je Veszprem osvojio tek bod na gostovanju kod poljske Wisle.

Flensburg je najskuplju momčad svijeta, 17 milijuna eura vrijedan PSG, pobijedio sa nevjerojatnih 39:32. Najzaslužniji za ovako uvjerljivu pobjedu domaćina bili su Eggert koji je postigao 13 pogodaka, te Glandorf koji je postigao devet. Kod gostiju Hansen je postigao devet, a Karabatić sedam, dok se Igor Vori nije upisao među strijelce momčadi koju vodi naš trener Zvonimir Serdarušić.

U posljednjoj utakmici skupine u kojoj igra PPD Zagreb, Bešiktaš (Buljubašić) koji je igra bez Ivana Ninčevića, izgubio je na svom parketu od Celja (Ivić 4) sa 24:30. Turski prvak dobro se držao samo do poluvremena (13:13).

Veszprem je, bez Renata Sulića i bez pogotka Ivana Sliškovića, osvojio bod kod Wisle u čijoj je momčadi briljirao Španjolac Rocha sa devet pogodaka.

U susretu dviju momčadi koji inače igraju i SEHA Gazprom ligu, Meškov (Pešić, Vukić 5) je pobijedio Vojvodinu sa 34:22. Porto je bio uvjerljiv protiv Tatrana (33:23), a Motor iz Zaporožja je svladao skopski Metalurg (Matić 5, Buvinić 2, Mrakovčić 1) našeg trenera Červara sa 30:24.

>> Netko će reći da sam lud, ali nisam zadovoljan iako smo pobijedili Kiel!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije