Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA KATASTROFA

Šahtaru sedmica protiv Bayerna, bila je to večer koju će Srna htjeti zaboraviti

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.03.2015.
u 23:10

Završilo je 7:0 i Bayern je prošao u četvrtfinale

Šahtar je izborio 0:0 u prvoj utakmici osmine finala i činilo se da bi možda mogli do čuda u Münchenu, ali nakon dvije minute sve je nestalo. Na kraju su doživjeli najveći poraz u povijesti Lige prvaka, vadili su loptu iz mreže sedam puta! Time su jedini klub u povijesti natjecanja da je u jednoj sezoni pobijedio 7:0, a potom izgubio 0:7.

Izigrani braniči nisu se ni snašli kad je Götze krenuo prema Pjatovu, a srušio ga je Kučer i dobio direktni crveni karton, a u Müller u četvrtoj zabio s bijele točke. To je bio početak kraja i Šahtar je to sigurno znao, kao i naš Darijo Srna koji je igrao svih 90 minuta u utakmici koju će htjeti što prije zaboraviti.

Borili su se Ukrajinci i odolijevali, malo im je nade donijela ozljeda Robbena u 18. minuti, ali kad je u 34. zabio Boateng sve je bilo gotovo. No katastrofi od 7:0 teško se bilo nadati u tim trenucima.

Krenulo je odmah u 49. pogotkom Riberyja, zatim je dvije minute kasnije na Riberyjevo dodavanje zabio Müller, da bi Šahtar "disao" 12 minuta i kapitulirao nakon gola Badstubera. Još Lewandowski (75.) i Götze (87.) zabili su za konačnu "sedmicu" Ukrajinci će pognute glave kući, ostaje im boriti se za titulu prvaka Ukrajine, gdje trenutno vodi kijevski Dinamo.

BAYERN - ŠAHTAR 7:0 (Müller p4', 51', Boateng 34', Ribery 49', Badstuber 63', Lewandowski 75', Götze 87')

BAYERN: Neuer; Rafinha, Boateng, Alaba, Badstuber (od 67. Dante); Schweinsteiger; Robben (od 19. Rode), Götze, Müller, Ribery (od 59. Bernat); Lewandowski. Trener: Pep Guardiola.

ŠAHTAR: Pjatov; Srna, Kučer, Rakitskij, Ševčuk; Taison (od 9. Krivtsov), Fred, Stepanenko, Douglas Costa (Wellington Nem 79'); Luiz Adriano, Alex Teixeira (od 70. Ilsinho). Trener: Mircea Lucescu.

>> Srna i Šahtar po senzaciju u osmini finala Lige prvaka

Komentara 6

DU
Deleted user
04:06 12.03.2015.

7 komada a nije dinamo ... da li je onda i ovo namjestaljka? Ajmo zagrebacki jalnusi koji se znate nasladjivati samo porazima i nevolja nasih klubova ... gdje ste sada da malo zasladite

Avatar nula
nula
23:59 11.03.2015.

Mozda je bio penal ali ne i crveni . Nije bio zadnji igrac.

AY
ayala
08:04 12.03.2015.

najgore je kad ti sudija ubije sav moral u 2 min. svi njemacki mediji pisu da nije bilo niti jedanaesterca a crveni karton i da je bio jedanaesterac nije treba sudija dati.pokvarilo se sve ono sto je dobro u nogometu rekao je franz beckenbauer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije