Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUCANA RIJEKA

Lider HNL-a odigrao fenomenalnu utakmicu uoči borbe za titulu: Riječani Slovencima zabili šest komada

Rijeka i Varaždin sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Nel Pavletic/PIXSELL
22.03.2024.
u 19:15

Riječani su ovoga puta odlučili maksimalno iskoristiti ponuđenu priliku te na ovaj način poslati poruku konkurentima u borbi za titulu prvaka

I kad nema službenih utakmica, Riječani oduševljavaju svoje navijače. Aktualni lider hrvatskog prvenstva na svojoj je Rujevici u reprezentativnoj stanci odigrao prijateljski dvoboj s Domžalama i pobijedio ga s velikih 6:0. Momčad iz predgrađa Ljubljane trenutno je na 7. poziciji slovenske lige, čeka je napeta borba za ostanak u elitnom društvu. No, Riječani su ovoga puta odlučili maksimalno iskoristiti ponuđenu priliku te na ovaj način poslati poruku konkurentima u borbi za titulu prvaka.

Rijeka je dakle, već u 14. minuti preko Nike Jankovića imala 1:0. Do poluvremena će vodstvo bijelih biti povećano u još dva navrata. Prvo nakon što će Veiga uposliti Obregona u 43. minuti. Treba reći da Obregona, kao niti stopera Radeljića neće biti u sljedećem kolu kada Rijeka u Kranjčevićevoj igra protiv Rudeša zbog suspenzije poradi žutih kartona.

Na 3:0 u sudačkoj nadoknadi postavio je Franjo Ivanović, i to na asistenciju Tonija Fruka. Treba reći da je Rijeka u 40. minuti imala jedanaesterac, no Janković je uzdrmao gredu. Ipak, iz drugog jedanaesterca na utakmici Ivanović će pogoditi za 4:0. Do kraja se još dvaput tresla mreža slovenskog kluba. Niko Galešić novom je "bombom" iz slobodnog udarca postavio na 5:0 u 73. minuti, a za konačan rezultat pobrinuo se Mirko Marić pet minuta kasnije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:55 22.03.2024.

""odigrao prijateljski dvoboj s Domžalama i pobijedio ga s velikih ..." Domžale su množina. Pobijedio ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije