Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia vs Inter

Licenciju ćemo dobiti, a sad moramo pobijediti

'10.05.2013., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 31. kolo, NK Zagreb - HNK Cibalia. Frane Vitaic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
18.05.2013.
u 09:45

- Imamo mladu momčad, klub smo restrukturirali, u pripremi je dolazak i strateškog partnera i mislim da pišemo u Vinkovcima lijepu nogometnu priču

Poslije svih ovogodišnjih rezultatskih (ne)uspjeha, cijela sezona Cibalije svela se na 180 minuta odnosno dvije utakmice, od kojih je današnja s Interom jedna od onih biti ili ne biti. U borbi za ostanak Vinkovčanima su danas u 32. kolu PHNL-a neophodna tri boda i povoljan rezultat u zadnjem kolu u Osijeku, s time da bi im se i još nekoliko rezultata drugih utakmica trebalo poklopiti.

Moramo biti dio elite

– Cibalia je klub koji po svim kriterijima treba biti član PHNL-a. Mislim pri tome i na strukturne i infrastrukturne uvjete ali i povijest kluba i sve drugo čime se naš klub može pohvaliti. Napravili smo sve što je traženo od nas za licenciranje i očekujem da s time neće biti problema – rekao je predsjednik Cibalije Zvonimir Hodak. Govoreći o očekivanjima kluba glede ostanka u HNL-u, dodao je i da ne želi da Cibalia prvoligšaki status zadrži administrativno, ali i da očekuje od HNS-a da svi uvjeti za licenciranje koje su Vinkovčani morali ispuniti vrijede i za sve druge klubove.

– Iskreno, i ne razmišljamo o ispadanju. Pripremamo se za iduću sezonu u HNL-u. Imamo mladu momčad, klub smo restrukturirali, u pripremi je dolazak i strateškog partnera i mislim da pišemo u Vinkovcima lijepu nogometnu priču. Međutim, ako se dogodi da ispadnemo, neće to biti tragedija. Nogomet se igra i u drugoj ligi, a mi ćemo učiniti sve da se vratimo u elitni razred odmah. U svakom slučaju, bila bi to katastrofa za nogomet u Vinkovcima i županiji – rekao je Hodak koji je klub preuzeo u najtežim trenucima. Trener Cibalije Miroslav Bojko kaže da su igrači svjesni situacije i da će danas učiniti sve da osvoje sva tri boda.

Mazalović ozlijeđen

– Dečki su spremni, iako neki imaju određenih zdravstvenih problema. Mazalović sigurno neće danas igrati, a i još nekoliko igrača nije spremno za svih 90 minuta. Imamo fantastične navijače, tradiciju i zbog svega moramo danas doći do pobjede i držati nadu u spas - kaže Bojko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije