Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVERSTONE

Lewisu Hamiltonu 'pole-position' na domaćoj stazi

'McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain reacts as he celebrates on the podium after winning the Italian F1 Grand Prix at the Monza circuit September 9, 2012.  REUTERS/Giampiero Sposito (
Reuters/Pixsell
29.06.2013.
u 15:06

Drugi u kvalifikacijama bio je Nico Rosberg, treći Sebastian Vettel, a četvrti Mark Webber

Na nedjeljnoj VN Velike Britanije prvi će krenuti Mercedesov vozač Lewis Hamilton. Hamilton je odvozio najbrži krug sa vremenom 1:29:307, što je ujedno i najbrži krug Silverstonea otkad je staza redizajnirana.

- Jako sam sretan! Osvojiti 'pole-position' na ovoj stazi veliko je priznanje za cijelu moju momčad - komentirao je britanski vozač.

Drugi u kvalifikacijama bio je njegov momčadski kolega Nico Rosberg, a treći i četvrti Red Bullovi vozači Sebastian Vettel i Mark Webber. S petog mjesta krenut će Di Resta (Force India), 6. je bio Ricciardo (Toro Rosso), 7. Sutil (Force India), 8. Grosjean (Lotus), a 9. Raikkonen (Lotus).

Iznenađujuće, Ferrarijev Fernando Alonso završio je tek na desetom mjestu kvalifikacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije