Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTRKE

Lewis Hamilton doživio prometnu nesreću u Monacu

Mercedes Formula One driver Lewis Hamilton of Britain (front C) and teammate driver Nico Rosberg of Germany pose with their trophies and members of the Mercedes team as they celebrate their first and second places respectively at the team garage after the
12.11.2015.
u 15:51

'Dragi 'TeamLH', htio bih vam reći zašto se nisam javljao na društvenim mrežama zadnjih dana. Nisam bio dobro zbog prehlade, a i zato jer sam imao prometnu nesreću u Monacu.'

Britanac Lewis Hamilton, svjetski prvak u Fomruli 1, imao je lakšu prometnu nesreću u Monacu prije nego je otputovao za Brazil gdje će se održati predzadnja utrka sezone. 

"Dragi 'TeamLH', htio bih vam reći zašto se nisam javljao na društvenim mrežama zadnjih dana. Nisam bio dobro zbog prehlade, a i zato jer sam imao prometnu nesreću u Monacu. Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen. Ali automobil je oštećen, imao je lakši kontakt s drugim parkiranim automobilom", napisao je 30-godišnji vozač momčadi Mercedes na svom profilu na Instagramu.

"Nakon razgovora s momčadi i s liječnikom zajednički smo odlučili da bi bilo najbolje da se odmorim i da putujem dan kasnije", dodao je. Hamilton je u Brazil, gdje se u nedjelju vozi predzadnja utrka sezone, otputovao u utorak.

Hamilton je treći naslov svjetskog prvaka u Formuli 1 osvojio 25. listopada nakon VN SAD-a.

Zadnja utrka sezone održava se 29. studenog u Abu Dabiju.

>> Hamilton: Ne vjerujte svemu što piše, Schumacherov sam obožavatelj

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:33 15.11.2015.

Hoće li platiti kaznu zbog prebrze vožnje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije