Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Leverkusen u sedmoj utakmici bez poraza projurio kroz Hamburg

\'Security staff try to remove an unruly supporter of Eintracht Frankfurt  from the sidelines during his team\'s German first division Bundesliga soccer match against FC Cologne in Cologne December 11
Reuters
11.12.2010.
u 17:56

U dvoboju Kaiserslauterna i Wolfsburga nije bilo pogodaka, a zaigrao je, od četvorice, samo jedan Hrvat, Ivo Iličević.

Očekivanom domaćom pobjedom (3:0) protiv St. Paulija, nogometaši Bayerna oprostili su se od svojih navijača za ovu kalendarsku godinu. Danijel Pranjić nije igrao zbog ozljede, imao je Bayern niz prilika, ali i gosti su znali zaprijetiti. Sve je bilo odlučeno u 70. minuti, kad je Lahm iskoristio 11-erac za 2:0. Müllera je srušio vratar Kessler, koji je dobio i crveni karton, pa su Bavarci lako s igračem više dovršili utakmicu.

U okršaju Kaiserslauterna i Wolfsburga nije bilo golova, a zaigrao je, od četvorice, samo jedan Hrvat, Ivo Iličević! Srđan Lakić i Mario Mandžukić su ozlijeđeni, a Stiven Rivić bio je na klupi. Naglasimo da je Iličević u 82. minuti strahovitim udarcem sa 22 metra uzdrmao gredu, odbijenu je loptu glavom u mrežu pospremio Petsos, no pogodak je opravdano poništen zbog zaleđa.

Bayer iz Leverkusena potvrdio je sjajnu formu i projurio kroz Hamburg, svladavši domaći HSV sa 4:2 (Petrić nije igrao zbog ozljede). Bila je to sedma uzastopna utakmica momčadi iz Leverkusena bez poraza (pet pobjeda, dva remija), zadnji je poraz Bayer pretrpio doma protiv Mainza u 9. kolu, 24. listopada.

Rezultati 16. kola Bundeslige: Bayern - St. Pauli 3:0, Köln - Eintracht Frankfurt 1:0, HSV - Bayer Leverkusen 2:4, Hoffenheim - Nürnberg 1:1, Kaiserslautern - Wolfsburg 0:0.

Redoslijed: Borussia Dortmund 40 bodova (15 utakmica), Bayer Leverkusen 32 (16), Hannover 31 (16), Mainz 30 (15), Bayern 26 (16)...

Komentara 1

OB
-obrisani-
03:43 12.12.2010.

---Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije