Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN REPEŠA:

Letvicu smo u Sloveniji podigli visoko i sada moramo ostati na tom nivou

Jasmin Repeša
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
26.03.2014.
u 15:31

- Na Eurobasketu u Sloveniji osvajanjem četvrtog mjesta visoko smo podigli letvicu i sada moramo ostati na tom nivou i na SP-u u Španjolskoj - rekao je Repeša.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša danas je na konferenciji na medije predstavio plan priprema za Svjetsko prvenstvo, koje će se ove godine održati u Španjolskoj.

– Na Eurobasketu u Sloveniji osvajanjem četvrtog mjesta visoko smo podigli letvicu i sada moramo ostati na tom nivou i na SP-u u Španjolskoj – rekao je Repeša pa nastavio:

– Cilj nam je i da svaki hrvatski građanin bude ponosan na to kako reprezentacija izgleda.

Repeša ističe da je još prerano za popis kandidata, ali je istaknuo da će kostur reprezentacije činiti igrači koji su iznijeli teret na EP-u u Sloveniji.

Za komunikaciju s reprezentativcima bit će zadužen Nikša Prkačin, koji je danas predstavljen kao član stručnog stožera.

Reprezentacija će s pripremama za SP početi 20. srpnja u Svetom Martinu, a na njima će odigrati i velik broj prijateljskih utakmica. SP u Španjolskoj počinje 30. kolovoza, a prvi protivnik Hrvatske bit će Filipini. U skupini su još Argentina, Senegal, Grčka i Portoriko, a dalje će proći četiri najbolje momčadi.

>> Tedeschi: Mogu podržati, ali ne i organizirati Eurobasket

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:36 26.03.2014.

Letvicu su u kulturnoj i europskoj Sloveniji podigli visoko i sada moraju ostati na tom nivoju što je uz balkansku stvarnost i Thompsonovu pjesmu težko kulturno ostvariti.

Avatar comandante
comandante
17:20 27.03.2014.

U Sloveniji smo imali srece na sreću ali sada vidim Jakimenka i Prkačina pa će sve biti super hahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije