Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Francuskoj
Povratak na članak

L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...

– Kao što svi znaju, čak i najljepše priče moraju imati svoj kraj – stoji u listu Le Figaro.

Komentari 6

AD
adolf
07:00 24.01.2013.

Svaka cast nasim rukometasima i treneru. Bravo i veliko hvala da ste me obradovali i uljepsali mi vece. A moje saucesce malom ivi i milancetu jer njihova srbija nije nista napravila

VL
SE
serđo
09:42 24.01.2013.

da :-D

VL
BU
BubyZG
13:37 24.01.2013.

Čuo sam da su francuzi prestali proizvoditi CROasane !! A kod nas u pekarama nestalo francuza - kažu da smo jučer sve pojeli :))))

VL
KA
kadulja
14:08 24.01.2013.

karambita ne se.., da li Hrvati vise na srpskim stranicama ili vi liječite komplekse na Hrvatskim. Čitam komentare ,ali od vas čovijek ne može apsolutno baš ništa pametno čuti.

VL
PE
peugeot
14:56 24.01.2013.

U naslovu stoji "La fin d'une époque", ali u tekstu iz kojeg je naravno i izvadjen naslov iza ovih rijeci stoji i rijec "peut-être (mozda). Znaci "Kraj jedne epohe (mozda). Pozdrav i jos jednom cestitke hrvatskim rukometasima!

VL
OB
-obrisani-
23:48 24.01.2013.

kada osvojimo, približno, što su francuzi osvojili, onda možemo nešto reći. dobili smo ih ovu utakmicu, ok, a zaboravljamo na sve poraze koje smo od njih pretrpjeli. mislim da nije fer što su hrvatski sportski novinari s premalo poštovanja i respekta prema jednoj tako velikoj, i možda nikad dostižnoj repki, izvjestili s ove utakmice. Svaka čast na pobjedi ali, pokušavamo, pomalo patetično, preko ove pobjede, zasladiti sve gorke pilule koje smo gutali ovih godina. aj bog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.