Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEONARDO SIGALI:

Da se stalno igra na Kantridi bio bih jedan od najboljih strijelaca lige!

Leonardo Sigali
Goran Stanzl/PIXSELL
05.04.2015.
u 10:04

- Pravi derbi... Golovi, preokreti, sudačke odluke o kojima će se danima pričati i sve ostalo što čini nogomet zanimljivim - rekao je Paulo Machado

Rijeka i Dinamo su u derbiju 27. kola Prve HNL na Kantridi odigrali 2:2, no utakmicu su nažalost obilježile greške glavnog suca Marija Strahonje, o kojima će se još itekako pričati ovih dana.

- Pravi derbi... Golovi, preokreti, sudačke odluke o kojima će se danima pričati i sve ostalo što čini nogomet zanimljivim. Mislim da smo mi bili bolja momčad i zaslužili pobjedu koja nam je pobjegla u zadnjim sekundama, ali to je nogomet. U svakom slučaju je ovo odlična najava za srijedu i utakmicu Kupa protiv Rijeke - kazao je Paulo Machado za službene stranice Dinama, a nadovezao se i Marko Pjaca:

- Sretan sam zbog pogotka, ali žao mi je što nismo izdržali još par sekundi i odnijeli pobjedu. Bili smo bolji cijelu utakmicu, imali više prilika i mislim da smo zaslužili vraćati se kući s tri boda. Rijeka ima jako dobru momčad, ali mislim da smo danas pokazali da smo bolji od njih i jedva čekamo srijedu i Kup. Bit će to drugačije utakmice, ali vjerujem da smo bolji i da ćemo to pokazati na terenu.

Leonardo Sigali je prvi gol u modrom dresu zabio u Superkupu na početku sezone, a uspjelo mu je to po drugi put, ponovno protiv Rijeke.

- Da se stalno igra na Kantridi bio bih jedan od najboljih strijelaca. Pravi derbi, teška utakmica, čvrsta Rijeka... Sve smo to znali i očekivali, a mislim da smo odigrali dobru utakmicu i bili bolja momčad. Primili smo taj nesretni gol na kraju, ali pokazali smo kvalitetnu igru i ovo je jako dobra najava nove utakmice protiv Rijeke koju igramo već u srijedu - rekao je Sigali.

>> Mamić: Sudac je napravio cirkus! Donose se odluke na našu štetu, a mi šutimo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije