Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijska liga

Leko porazom otvorio nastavak prvenstva

Ivan Leko
Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2019.
u 17:35

Pogodak odluke zabio je Gabrielle Angella u 17. minuti.

U utakmici 22. kola belgijskog prvenstva Club Brugge je na svom travnjaku neočekivano izgubio od Sporting Charleroija 0:1. Pogodak odluke zabio je Gabrielle Angella u 17. minuti. 

Club Brugge, koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, imao je niz prilika, ali je gostujući vratar Nicolas Penneteau branio sjajno.

Karlo Letica Matej Mitrović nisu nastupili za domaći sastav koji je prvi put nakon 1968/69. izgubio obje utakmice od Charleroija u jednoj sezoni. U prvom susretu bilo je 2:1.

Na ljestvici vodi Genk sa 51 bodom, Club Brugge je drugi sa 41 bodom, a toliko ima i Antwerpen na trećem mjestu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije