Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo grubi

Leko: Da sam opalio Ronalda kako on tvrdi, ne bi hodao

\'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Jerko Leko, Cristiano Ronaldo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
16.09.2011.
u 08:01

– Nismo išli na grubosti, više smo ga htjeli iznervirati, jer ne igra dobro kad je nervozan – objasnio je Jerko Leko.

– Sudac mi je na poluvremenu rekao da mi neće dati drugi žuti za sitne prekršaje jer je vidio da Cristiano glumi.

Zvijezde Reala bune se zbog sudačkog kriterija, jedan od onih za kojeg drže da ih je istukao je Jerko Leko. Posebno su upozorili na Lekin start na Cristiana Ronalda.

– Da sam ga opalio tako kao što kaže, ne bi hodao. Izbio sam loptu, u redu, možda sam ga malo očešao, ali, da je to bilo ozbiljno, ne bi Cristiano mogao dalje igrati. Nismo išli na grubosti, više smo ga htjeli iznervirati jer ne igra dobro kad je nervozan – objasnio je Jerko Leko.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 26

ST
Stiver
09:10 16.09.2011.

Druge u glavnom vidi a sebe ne , svoje prekršaje ne vidi , nasrtaj na golmana Kelavu. Baš je papak, i nek mu bude krivo i neka se tješi - Nije igrač za kavog se drži !

PI
prava istina
09:12 16.09.2011.

Pa Ronaldo radi ono što svi ljudi rade kada žele prikriti svoj jad, a to je da su mi svi krivi i da svi rade protiv njega. Valjda je misli da se u \"zvijezde\" nesmije dirati i da su svi trebali bježati od njega ili čak stati i diviti se njegovim potezima. Kaj got. Svaka čast Dinamovcima.

SV
sven222
09:25 16.09.2011.

bit će da je Ronaldo obojio svoj članak ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije