Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Kramarića

Leicester remizirao s Aston Villom uz promašeni jedanaesterac

Aston Villa - Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.01.2016.
u 20:38

ndrej Kramarić već po običaju nije bio ni na klupi Leicestera

Leicester se ponovno vratio na vrh ljestvice, ali Claudio Ranieri zasigurno neće biti zadovoljan jer su njegovi igrači u gostima odigrali 1:1 protiv Aston Ville, u utakmici u kojoj su promašili jedanaesterac.

Bio je ta zanimljiv susret u kojem su obje momčadi igrale otvoreno i stvorile nekoliko dobrih prilika, ali 'lisice' će biti nezadovoljnije.

Gosti su poveli u 28. minuti, Vardy je fenomenalno lobom pokušao prevariti Bunna, ali vratar Aston Ville to je kranjim naporom obranio. Na njegovu žalost natrčao je Okazaki i zabio za 1:0. Doduše, uspio je i to obraniti Bunn, ali je loptu zaustavio iza gol-linije i sudac je opravdano pokazao na centar. Pet minuta kasnije Leicester je imao priliku povisiti vodstvo iz jedanaesterca, ali udarac Mahreza obranio je sjajni vratar domaće momčadi.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ovaj rezultat bio je aktivan sve do 75. minute kada je sjajnim udarcem izjednačio Gestede, ali gosti su imali razloga za prigovor sucu jer je prilikom smirivanja lopte igrao rukom i na taj način prevario braniča gostiju. No, sudac je priznao gol i momčadi su na kraju podijelile bodove.

Andrej Kramarić već po običaju nije bio ni na klupi.

Leicester je vodeći sa 44 boda, jedan manje ima Manchester City, baš kao i Arsenal koji će sutra imati priliku doći na prvo mjesto. Topnici će svoju utakmicu 22. kola odigrati u gostima protiv Stokea.

>>Newcastle rastužio čekićare i Bilića, Terry spasio Chelsea u 8. minuti nadoknade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije