Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA PONUDA

Leicester City za Kramarića nudi čak 10 milijuna eura!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
04.12.2014.
u 22:33

Basnoslovna ponuda zadovoljava apetite Rijeke, no pitanje 
je hoće li Kramarić pristati na odlazak u posljednji klub engleske lige...

Stigla je prva službena ponuda za Andreja Kramarića od koje se u Rijeci svima zavrtjelo u glavi osim Damiru Miškoviću, kojemu je core-business vrtjeti milijune! Engleski premijerligaš Leicester City poslao je pismo namjere u kojemu nudi dvoznamenkastu brojku na ime odštete za najboljega igrača Rijeke! Neslužbeno, Leicester nudi malo više od basnoslovnih 10 milijuna eura! Odmah nakon pisma namjere u Rijeku su stigli predstavnici Leicestera, koji su obavili preliminarne razgovore s klubom i obitelji Kramarić. Pregovori su u tijeku, konkretni odgovori mogu Ase očekivati idućih dana.

Ponuda Leicestera sigurno se ne uklapa u Kramarićeve ambiciozne planove, momčad menadžera Nigela Pearsona nakon 14 kola na posljednjem je mjestu Premijerne lige. Leicester je ove sezone postao premijerligaš i trenutačno slovi kao najveći kandidat za povratak u tzv. Champions League, kako Englezi zovu drugu od četiri nacionalne lige.

Licitacija tek počela

Ponuda Leicestera zanimljiva je zbog dvaju razloga. Prvo, ponudom sa stadiona King Power službeno je počela licitacija ponudama uoči zimskog prijelaznog roka, početna cijena je fantastičnih 10 milijuna eura, čime je najviše profitirala Rijeka. Drugo, Premijerna liga danas možda nije najjača, ali je sigurno platežno najmoćnija liga na svijetu. Ni u jednoj drugoj ligi posljednji na ljestvici ne može bez problema izbrojiti 10 milijuna eura i, prema neslužbenim informacijama, ponuditi plaću od oko 1,5 milijuna eura godišnje neto.

>> Kramarić: Ne dolazim 
po osvetu, ali proslavio bih gol Dinamu

Komentara 18

MA
MagnusJohnson
02:07 05.12.2014.

"Premijerna liga danas možda nije najjača" Wow...kakav komentar...svašta...Engleska liga ne da nije najjača, nego je uvjerljivo najjača. Dovoljno je samo pogledati konkurentnost, prvih deset klubova može svakoga pobijediti, od svakoga izgubiti, za naslov se bori sedam ekipa, praktički svaki vikendend donosi jedan ili dva velika derbija. U Španjolskoj Atletico uspijeva tek posljednje dvije godine nekako parirati Barci i Realu, u Njemačkoj nitko nije niti blizu Bayernu, u Francuskoj jedino PSG ima visoke aspiracije, trenutno Marseille nekako drži korak, ali veliki je upitnik da li će izdržati još pet, šest mjeseci koliko ima do kraja sezone. Sad će neki reći "Španjolci osvajaju sve europske titule", Englezi uopće ne mare za Europsku ligu, dok su kombinirano, posljednjih deset godina imali najviše polufinalista, finalista i osvajača Lige prvaka. A o financijama se uopće nema šta raspravljati, u Engleskoj, kao što članak kaže, i posljednji klub na ljestvici može igraču ponuditi deset milijuna eura transfer, dok 80 posto španjolske lige, klubovi su u bankrotu. Što se Kramarića tiče, ako ništa drugo u Leicesteru bi bio prvi napadač, no on je ranije naglasio kako ne želi u Englesku tako da je rasprava besmislena.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
23:30 04.12.2014.

Maribor .....što je to?????????????????Zar se tamo igra i nogomet???????????Hihihihihihihihih..za 10 milijuna možeš cijelu Sloveniju kupiti!!!Dokazao Gazda Ivica!!!Hihihihihihihih

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:31 04.12.2014.

idi u sevillu krama, s 4 igraca u bbva bicmo evropski prvaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije