Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(PRE)ŽESTOKE KRITIKE

Legendarni trener udario po Brozoviću: Pretjeruje se s veličanjem njegova lika i djela

Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/3
27.04.2022.
u 14:02

U ovom prvenstvu najbolji je po prijeđenim metrima u talijanskoj ligi s 11.611 u prosjeku, a da zatvori usta kritičarima ima priliku večeras kada Inter igra protiv Bologne (20.15 sati).

Veliku bitku u borbi za naslov nogometnog prvaka Italije vode Inter i Milan. A mnogi u utakmicama ova dva kluba prate jednog Hrvata.

Naime, Marcelo Brozović jedan je od ključnih igrača Intera. Navijači i mediji ga vole, a pohvale uglavnom dolaze i od stručnjaka. 

Gazzetta dello Sport piše da je on duša momčadi, "čovjek koji igra tisuću na sat". Tuttosport pak tvrdi da je jedinstven:
”Brozović je Interov igrač više. Bilo je to s Conteom i potvrđeno je s Inzaghijem. Osjeća da je u središtu projekta Nerazzurra, što ga je nagnalo na obnovu ugovora s klubom koji ne može bez njega. Hrvat je s godinama rastao, izborio je prvo mjesto u 4-3-2-1 sustavu, te sada u 3-5-2 koji mu savršeno pristaje”.

Marcelo itekako uživa u ovim komplimentima, ali ne daju mu ih svi. Legendarni trener Fabio Capello smatra da se pretjeruje s veličanjem njegova lika i djela.

10.10.2019., stadion Poljud, Split - Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 6. kolo, Hrvatska - Madjarska. Marcelo Brozovic Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

 - Puno se priča o Brozoviću, čini se kao da je sve vezano uz njega. Ponekad gotovo u pretjeranoj formi, kao da stvarno ne mogu igrati bez njega. Očito nije tako. Inter ima mnogo drugih igrača velike kvalitete, pogledajte Correu, o njemu se ne diskutira, a stvara probleme suparnicima - poručio je Capello.

Hrvatski reprezentativac potpisao je novi četverogodišnji ugovor s Interom iako se pisalo kako njegove usluge žele velikani poput Tottenhama, Barcelone pa i Real Madrida

U ovom prvenstvu najbolji je po prijeđenim metrima u talijanskoj ligi s 11.611 u prosjeku, a da zatvori usta kritičarima ima priliku večeras kada Inter igra protiv Bologne (20.15 sati).

>>> Kolinda Grabar-Kitarović se opustila s Velimirom Zajecom

Komentara 1

SI
sinke12
20:40 28.04.2022.

Dobro kaže..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije