Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKUS MERK

Legendarni sudac ima novi hobi: Uživam u proizvodnji piva

markus merk
PA/Pixsell
16.10.2013.
u 11:30

Proizvodnju piva pokrenuo sam kao hobi, uživam u tome, a ne bavim se time zbog profita ili biznisa. Proizvedem 20-ak litara tjedno, a to nije dovoljno ni jednom žednom navijaču Schalkea da ugasi žeđ – rekao je Merk

Markus Merk bio je vrhunski nogometni sudac, a u mirovinu je otišao 2008. godine. Iako još uvijek educira mlade suce, pronašao je i hobi koji ga ispunjava. Naime, Merk je pokrenuo mali pogon za proizvodnju piva.

– Proizvodnju piva pokrenuo sam kao hobi, uživam u tome, a ne bavim se time zbog profita ili biznisa. Proizvedem 20-ak litara tjedno, a to nije dovoljno ni jednom žednom navijaču Schalkea da ugasi žeđ – rekao je Merk te otkrio cijenu svog piva:

– Cijena pola litre mog piva je 3,20 eura, a upravo taj iznos meni je dovoljan da bih pokrio troškove za sastojke koji su mi potrebni da napravim pivo.

Merk je bio profesionalni sudac od 1988. do 2008. godine i u tom je razdoblju čak šest puta proglašavan najboljim njemačkim sucem. Inače je liječnik po struci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije