Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI BRAZILAC

Legendarni Ronaldo krstio se u 47. godini: 'Ponovo sam se rodio'

Ronaldo
Printscreen
14.09.2023.
u 20:32

"Kršćanstvo je važan dio mog života od kada sam bio dječak, unatoč tome što nisam bio kršten", napisao je Ronaldo, koji ima gotovo 30 milijuna pratitelja na Instagramu.

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo (46), objavio je na Instagramu da je kršten. 

"Danas je poseban dan za mene. Kršten sam!", napisao je ovaj legendarni nogometaš.

"Kršćanstvo je važan dio mog života od kada sam bio dječak, unatoč tome što nisam bio kršten", napisao je Ronaldo, koji ima gotovo 30 milijuna pratitelja na Instagramu.

"Ovim činom krštenja, osjećam se kao da sam se ponovno rodio kao Božje dijete u novom, svjesnijem i dubljem smislu", dodao je ovaj 46-godišnjak.

Ronalda smatraju jedinim od najboljih nogometaša u povijesti. Tijekom karijere tri je puta proglašavan najboljim igračem svijeta, a s Brazilom je dva puta osvojio naslov prvaka svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ronaldo (@ronaldo)

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
20:54 14.09.2023.

Ronaldo, Bog te blagoslovio!

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:51 14.09.2023.

Ajme, ovaj njegov osmijeh. :) Cijelo lice mu se smije. :)

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:28 14.09.2023.

Najveća legenda svih vremena. Mogao je sve, ali ligamenti pamte kada grdosija ima toliko ubrzanje i toliku moć kočenja. Nemoguće je da je takav igrač mogao igrati 20 godina, pogotovo u onoj talijanskoj ligi 90ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije