Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Legendarni Francuz preuzeo Crystal Palace, a Barca poslala mladu zvijezdu u Wolvese

FILE PHOTO: Europa League - Group C - OGC Nice v Bayer Leverkusen
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
04.07.2021.
u 19:30

Vieira je od lipnja 2018. do prosinca prošle godine vodio Nicu, a na klupi Crystal Palacea naslijedio je Roy Hodgsona, koji je četiri sezone vodio "orlove".

Bivši veznjak Arsenala Patrick Vieira (45) postao je u nedjelju novi trener engleskog premierligaša Crystal Palacea, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

 Vieira je od lipnja 2018. do prosinca prošle godine vodio francuskog prvoligaša Nicu, a na trenerskoj klupi Crystal Palacea naslijedio je 73-godišnjeg Roy Hodgsona, koji je četiri sezone vodio "orlove".

 Za vrijeme igračke karijere s Arsenalom je osvojio tri naslova prvaka Engleske i četiri FA kupa, a sa francuskom reprezentacijom naslov svjetskih prvaka 1998. i Euro 2000. godine.

A španjolski nogometni velikan Barcelona objavio je kako je na jednogodišnju posudbu u engleski Wolverhampton Wanderers poslao portugalskog reprezentativnog napadača Francisca Trincaoa (21).

Prelazak Trincaoa u "vukove" mogao bi postati i trajan nakon isteka posudbe.

Trincao je prošle sezone upisao 42 nastupa za Barcelonu u svim natjecanjima postigavši samo tri gola. U Barcelonu je Trincao stigao prošloga ljeta nakon uspješne sezone u Bragi za koju je u sezoni 2019/20. postigao devet golova uz 13 asistencija.

Video - Ćiro: 'Kovačić mi se zamjerio kao čovjek, ali kao igrač je pravi. Nikad ne bih vadio njega i Vlašića'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije