Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIA ŠARAPOVA

Legendarna ruska tenisačica ustala protiv agresije na Ukrajinu: Evo što je rekla

GRANDERSON: La suspensión por dopaje debería dejar fuera a María Sharapova del Salón de la Fama
Foto: JOHN DONEGAN
1/3
01.03.2022.
u 12:21

- Dolazak u Europu ovaj se put čini bitno drugačiji. Teška srca, uz duboku čežnju za mirom. I, što je najbitnije, čežnjom za sigurnosti i budućnosti naše djece.

Bivša tenisačica Marija Šarapova oprostila se od profesionalnog sporta 2020., no trag te Ruskinje u tenisu je enorman. Zbog čega njen poziv na mir odzvanja poprilično snažno.

Naime, trenutno se nalazi u Parizu i bez obzira što, uvjetno rečeno, njena zemlja napada drugu, putem društvenih mreža poslala je više nego značajnu poruku.

- Dolazak u Europu ovaj se put čini bitno drugačiji. Teška srca, uz duboku čežnju za mirom. I, što je najbitnije, čežnjom za sigurnosti i budućnosti naše djece - napisala je Šarapova.

Foto: Instagram

Jasno je na koga se ovo odnosi i uz koga Ruskinja stoji svim srcem. Srećom po nju, nalazi se daleko od Moskve pa može reći što misli, ne prijete joj zatvor, maltretiranje i sve ono što prolaze Rusi u Rusiji, koji se usuđuju progovoriti protiv bezumne agresije njihova pomahnitalog predsjednika.

Stoga, povijest će Šarapovu pamtiti i po ovim riječima, a ne samo po 36 WTA titula ili pet Grand Slamova - dva Roland Garrosa i po jednu Australiju, US Open i Wimbledon.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:47 01.03.2022.

Kad se poruka Šarapove prevede sa engleskog, nikakva osuda se u njoj ne pominje. Samo govori o nekakvim transportnim problemima, i brigom za nečiju djecu, jer ih ona nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije