Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSTVARENJE SNA'
Povratak na članak

Legendarna Amerikanka otkrila zašto se potpuno slomila nakon bronce

- Stvarno se želim natjecati zauvijek, ali ne mogu. Ovo su moje posljednje Igre - rekla je Vonn

Komentari 10

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:55 21.02.2018.

Slomila se jer je blatila Trumpa i kokodakala kako nece ona u bijelu kucu. Pa, sada i ne bu.

VL
WE
westsouth
20:15 21.02.2018.

zgodna zena

VL
PS
psyhotic
04:16 22.02.2018.

zašto ne pišete lindsi von kad već pišete. pjongčang

VL
PO
POBROZDS
19:45 21.02.2018.

legendarna? n1ger p liz

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:18 21.02.2018.

I od te je napravit ''celebriti''....puno...puno...vise nego I kod ijedne druge slicne njoj skijasice....da je vise bavila se tim sportom umjesto da je okolo ''svrljala'' bili bi I rezultati puno...puno bolji sto se tice ZOI jer za 3 il 4 ZOI osvojila je samo jedno zlato...a to je premalo jer je imala odlicne rezultate I pobijede u svjetskom kupu al to nikako nije uspjela potvrditi na svim tim ZOI....previse je od nje napravit celebrity I gubljenje vrimena okolo al kad je lova u pitanju tu je zaradila vise nego ijedna bas iz tog razloga ''celebriti''...

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
11:32 22.02.2018.

Njoj je ustvari cilj srušiti Stenmarka, a i to će ići teško, mada joj fali još 6 pobjeda. Samo, samo se nešto zaboravlja. U doba Stenmarka bilo je samo tri discipline i to one klasične. Slalom, Veleslalom i Spust. Upravo radi njega su Austrijanci uveli Super Veleslalalom, jer ga drugačije nisu mogli skinuti sa trona. Nakon toga je izmišljena i kombinacija koja je danas postala sprdačina. Prava kombinacije je jedino pravi spust i prave dvije vožnje slaloma, koje više ne postoje. Dok je Kostelić vladao kombinacijom, Austrijanci su je htjeli ukinut, ali sada imaju Hirschera i učinit će sve dok pobjeđuje u kombinaciji da ta disciplina ostane, samo da dostigne i prestigne Stenmarka. Samo daleko je on još od toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.