Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD STEČAJA

Legenda progovara za Večernji: Cibona je opljačkana i katastrofalan je odnos Grada prema klubu koji ga je proslavio

13.06.2022.
u 19:30

Mirko Novosel, tvorac velike Cibone, dvostrukog prvaka Europe, ne želi vjerovati da će Cibona otići u stečaj: "Jako sam žalostan što se to događa u mom gradu."

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
20:28 13.06.2022.

Istina je sto je rekao za Cibonu, ali on je stvarno zadnji ili jedan od zadnjih koji smije govoriti o pljacki

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
05:59 14.06.2022.

Da, gradska uprava je sigurno nesposobna, možeš si misliti! Jer ne pokriva sve pljačke u Ciboni? A zašto bi pokrivala? Jedno je sport a drugo je kriminal. To što hrvatsko pravosuđe i cijeli sustav sporta dozvoljavaju nekažnjeno i desetljećima ogromne pljačke slabost je društva. Obnova stadiona Dinama u Maksimiru, čiji heroj je bio upravo Novosel, je bila takva da bi za opljačkan novac u svakoj državi bio sagrađen potpuno novi stadion kakvima se divimo po Europi. Da ne govorimo o velebnim rukometnim dvoranama koje su sagrađene kako bi se i rukometni savez namirio u svojim potrebama svojih prebogatih čelnika. Za Univerzijadu je Zagreb dobio lijepe sportske objekte, Split za Mediteranske igre, nije bilo tolikih pljački. Društvo se okrenulo prema drugim "idealima", gdje god se okreneš tko je jamio, jamio!

Avatar VLbriše
VLbriše
20:11 13.06.2022.

Da li je nešto moći i spasiti od propasti ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?