Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Lavezzi u PSG-u, Di Matteo otpisao Kaloua i Bosingwu

'Napoli\'s Ezequiel Lavezzi reacts after missing a scoring opportunity against Manchester City during their Champions League Group A soccer match at the San Paolo stadium in Naples November 22, 2011.
'STRINGER/ITALY'
03.07.2012.
u 11:54

PSG je službeno potvrdio dovođenje Argentinca Ezequiela Lavezzija kao prvo ovoljetno pojačanje

Uoči nove sezone Chelsea je napravio čistku u svojim redovima. Kako piše The Sun, Salomon Kalou i Jose Bosingwa više nisu igrači bluesa, aktualnih osvajača Lige prvaka iako su obojica igrala finale od prve minute.

Kalou je to oproštaj od Stamford Bridgea nakon šest godina, kada je 2006. došao iz nizozemskog Feyenoorda, upisao 156 prvenstvenih nastupa i 36 pogodaka. Desni branič Bosingwa došao je 2008., upisao 89 nastupa u prvenstvu te tri pogotka.

No, menadžer Roberto di Matteo radi rekonstrukciju momčadi u kojoj mu ovaj dvojac više neće trebati.

PSG je službeno potvrdio dovođenje Argentinca Ezequiela Lavezzija kao prvo ovoljetno pojačanje. Za napadača su Napoliju platili 25 milijuna eura nakon pet godina, koliko je proveo u Maradoninu klubu.

– Imam se priliku dokazati u klubu koji je u usponu i koji će nastaviti grabiti velikim koracima prema naprijed. Ovdje imam šansu osvajati trofeje i želim biti dio budućih uspjeha ovog kluba – rekao je Lavezzi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije