Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV RUKAVINA

Lakše je igrati protiv Dinama i Lokomotive, ovo će biti opasnije

Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12.04.2014.
u 08:00

Bijelo-plavi nisu pobijedili tri utakmice zaredom više od pet godina, još od sezone 2008./2009. A protiv Zadra u prilici je ponoviti taj podvig za konačan bijeg iz društva ugroženih.

Bila su to dva tjedna iz snova. Dinamo pa Lokomotiva pali su protiv Osijeka, a klub s Drave, koji živi i radi u teškim uvjetima, s tih šest bodova približio se ostanku u prvoj ligi.

Bijelo-plavi nisu pobijedili tri utakmice zaredom više od pet godina, još od sezone 2008./2009. A protiv Zadra u prilici je ponoviti taj podvig za konačan bijeg iz društva ugroženih.

Rukavina neće moći, kao protiv Dinama ili Lokomotive, igru prepustiti suparniku, a prilike čekati iz protuudara.

Zadar će, želi li momčad iz Gradskog vrta nove bodove, morati napasti.

– Moramo vršiti malo veći pritisak nego do sada jer su bodovi neophodni, a i Zadar je kontraška momčad, i oni će nas svojim stilom igre navući da napadnemo. Moramo biti pametni i agresivni kad izgubimo loptu da im ne dopustimo da nam razviju kontru – rekao je trener NK Osijek Tomislav Rukavina, koji zbog ozljede neće moći računati na najboljeg igrača svoje momčadi Josipa Mišića, mladog veznjaka koji je, bilo golovima bilo asistencijama suigračima, zaslužan za četiri od pet Osijekovih pogodaka u posljednje dvije utakmice. Upitan je i nastup kapetana Tomislava Šorše.

>> U Dinamu je sve pozitivno, nedostaje samo publika...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije