Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Lakersi poslali Gasola u Memphis, a on želi u domovinu i mirovinu?

Lakers Sleep In, Then Wake Up With 115-105 Win Over the Grizzlies
Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.09.2021.
u 09:45

Tako se očigledno privodi kraju NBA karijera Marca Gasola nakon trinaest sezona u kojima je postao jedan od rijetkih košarkaša u povijesti koji je dosegnuo 10.000 poena, 6.000 skokova i 2.900 asistencija.

Los Angeles Lakersi odlučili su poslati svog centra, Španjolca Marca Gasola, prema Memphisu.

Uz 36-godišnjeg Gasola klub iz Los Angelesa je u tom smjeru poslao izbor druge runde drafta 2024. godine i 250.000 američkih dolara za prava na Wang Zhelina, a ujedno su time uštedjeli 10 milijuna američkih dolara.

Tako se Gasol, NBA prvak kao član Toronta, vraća u Memphis gdje je igrao od 2008. do 2019. godine, ali po navodima svih američkih medija Gasol više neće odjenuti dres Grizzliesa. I klub je spreman odmah pustiti Gasola koji, pak, ima dva plana o vlastitoj budućnosti. Ili povratak u domovinu (najvjerojatnija Barcelona ili Girona) ili će otići u košarkašku mirovinu.

Podsjetimo kako se Marc Gasol, zajedno sa svojim bratom Paulom, oprostio od reprezentativne karijere.

Tako se očigledno privodi kraju NBA karijera Marca Gasola nakon trinaest sezona u kojima je postao jedan od rijetkih košarkaša u povijesti koji je dosegnuo 10.000 poena, 6.000 skokova i 2.900 asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije