Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik otvorio dušu
Povratak na članak

Ladić za Max: Marković me i dalje plaća, a samo me Bilić nazvao nakon otkaza

Dražen Ladić (48) otvorio je dušu za sportski tjednik Max, objasnio je razočaranost nogometom, ali i pravnom državom, pričao o problemima s kojima se suočio u HNS-u, s Mamićem, prometnom nesrećom...

Komentari 4

OB
-obrisani-
07:08 02.05.2011.

Ladić za Max: Šapina me i dalje plaća, a samo me Marković nazvao nakon što me HNS smijenio i pitao me koji su sigurni tipovi za klađenje za sledeče kvalifikacijske utakmice..

VL
KA
Kamikaza747
10:12 02.05.2011.

to vam je hns, jao jao

VL
VK
vječni krojf
12:50 02.05.2011.

Ladicu, normalno je da su prijavu protiv tebe odmah obradili,pa ti si iz sjeverozapadne Hrvatske.Da si sa juga jos te nebi sredili.Neces valjda povjerovati da si dobio otkaz radi te police,a u stvari to su privatne stvari i nemaju vezee sa tvojim poslom kojeg si obavljao.Smetao si nekome,a znas dobro da si uvijek bio meta i kao vratar repke juznjaci se nisu mogli pomiriti cinjenicom da si bio bolji od Gabrica.Tako je to ostalo do dana danasnjeg.

VL
DR
drajo
09:16 03.05.2011.

E moj Ladiću, nisi ni prvi a nećeš biti ni zadnji kojega je Pero Vićan nasanjkao, uvatija si se na baketinu koja tako dobro izgleda, bila je mis auto-kluba, vozi dobro auto i koji put legne ispod Pera........I na kraju svih se spominje u toj aferi a kuvara Pere nigdi nema.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.