Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija
Povratak na članak

Ladić nije zvao Sammira jer tada nije blistao

Dražen Ladić, izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije, nikada nije pozvao Jorgea Sammira.

Komentari 3

OB
-obrisani-
13:18 22.09.2010.

Ladić nije zvao Sammira jer je očito Dražen rasist poput Slavena Bilića..

VL
VK
vječni krojf
13:25 22.09.2010.

Tko bi ga zvao kad je tek ove godine zaigrao nesto bolje.Ne razumijem kako je ovaj izdajnik Flak dosao na Ladica.Sammir je prestar za u-21.Opet se trazi Pedro koji bi visio,ali pedro bi se morao zvati Flak.Ovaj novinar zaista pretjerujee i protzjerava citaoce.Na kraju krajeva ce morati sam citati VL.

VL
VA
Vatrenko
14:21 22.09.2010.

Ozbiljno se pitam kako Vecernji List daje Flaku da kvari ugled dnevnog lista... Citao sam stotinu clanaka ovogtakozvanog novinara i ne sijecam se da ni jednog clanka da sam mu dao za pravo... i to je umjetnost... a u ostalom - sam sam si kriv sto citam njegove clanke! Mi sa svakim citanjem i komentiranjem podrzavamo i njega i slicne...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.