Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Lackovićev povratak, Hamburg osvojio bod

'04.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Rukomet, muski. Skupina B, Hrvatska - Danska.Blazenko Lackovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
07.02.2013.
u 22:51

Nakon što je propustio veći dio rukometnog SP-a u Španjolskoj zbog ozljede prsta, Blaženko Lacković zaigrao je za Hamburg u Ligi prvaka protiv Čehovskih medvjeda u Moskvi.

Postigao je tri pogotka, a Hamburg je odigrao 29:29. Domagoj Duvnjak postigao je pet, a Igor Vori jedan pogodak.

Nesvakidašnji skandal dogodio se u poljskom rukometu. Vodeća Wisla iz Plocka, u kojoj brani Marin Šego, izgubila je domaću utakmicu protiv Piotrkowianina sa 0:10 za zelenim stolom. Razlog – nedolazak liječničke ekipe. Nakon 15 minuta čekanja gosti su se povukli s parketa ispred 4000 gledatelja i zatražili od delegata da registrira utakmicu sa 10:0 u njihovu korist.

Delegat je postupio po pravilima bez obzira na to što je liječnička ekipa zakasnila samo 36 sekundi. Nestao je fair-play pa je ovaj slučaj iskoristio Kielce koji se bodovno izravnao s Wislom.

Goran Šprem sporazumno je raskinuo ugovor s Gummersbachom.

Rukometaši švicarskog Kadettena (Mamić bez pogotka) pobijedili su na svom parketu mađarski Pick Szeged (Pribanić 1, Blažević) sa 36:29 i tako ostali u igri za plasman u osminu finala Lige prvaka. S pobjedom švicarskog prvaka u igri za osminu finala ostao je i CO Zagreb koji u preostala tri kola mora kod kuće pobijediti Dinamo iz Minska i Kadetten.

U derbiju francuske lige Chambery (Bičanić 2) i Nantes odigrali su 30:30. A domaći su vodili 30:28.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije