Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE PIJETLOVIMA

Kylian Mbappe u završnici spasio Francuze još jednog poraza u Ligi nacija

AUT, UEFA Nations League, Österreich vs Frankreich
EXPA/ Thomas Haumer
10.06.2022.
u 23:35

Francuzi će u ponedjeljak, 13. lipnja (20.45 sati), na Stade de Franceu ugostiti Hrvatsku, dok će u isto vrijeme Danska dočekati Austriju.

Nogometaši Austrije i Francuske odigrali su utakmicu bez pobjednika u 3. kolu skupine 1 elitnog razreda UEFA Lige nacija, a dvoboj na Ernst Happel stadionu završio je 1:1. 

Austrijanci su do vodećeg pogotka došli u 37. minuti, kad je sjevnula njihova polukontra nakon što je na sredini igrališta loptu izgubio Antoine Griezmann. Schlager je bio začetnik akcije, dodao do Arnautovića, a ovaj proslijedio do Laimera koji je ubacio za Weimana. Napadač Bristol Cityja je s pet metara svladao Llorisa za 1:0.

Francuzi su imali više loptu u nogama, stvarali prilike, ali sve do 83. minute nisu uspjeli svladati Patricka Penza. Deschampov džoker s klupe na ovoj utakmici, Kylian Mbappe, bio je taj koji je uspio konačno poslati loptu u austrijsku mrežu, nakon što ga je idealno proigrao Nkunku.

Francuzi su nakon tri kola jedina reprezentacija u skupini koja je bez pobjede i sa dva boda je na začelju ljestvice iza Danske (6), Austrije i Hrvatske (4).

Francuzi će u ponedjeljak, 13. lipnja (20.45 sati), na Stade de Franceu ugostiti Hrvatsku, dok će u isto vrijeme Danska dočekati Austriju.

>>> Slavlje na Poljudu nakon gola za 1:1 protiv Francuske

Komentara 1

DU
Deleted user
14:59 11.06.2022.

U nasoj skupini moze biti svasta,a ako pobjedimo Francuze probijamo se na prvo ili drugo mjesto,dok Frnacuzi ostaju na zacelju,ali ako izgubimo,onda smo mi na zacelju,sto uopce ni je dobro,sretno decki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije