Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA ATMOSFERA

Badelj i Vida nadaju se mjestu u prvih 11 i najavljuju pobjedu protiv Norveške

Domagoj Vida i Milan Badelj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
24.03.2015.
u 19:35

- Preskočio sam posljednje dvije utakmice, nismo željeli riskirati s tom ozljedom. Sada je sve kako treba, bit ću spreman za Norvešku - poručio je Vida

Hrvatska protiv Norveške 28. ožujka u 18 sati nastavlja kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, a što se od susreta očekuje kazali su Domagoj Vida i Milan Badelj.

Domagoj Vida i protiv Norvežana bi trebao biti član početnog sastava, dok se Milan Badelj sjajnim igrama u Fiorentini sasvim približio prvoj momčadi, u to nema sumnje.

- Uživam u Italiji, očigledno da mi takav način nogometa više leži. Sada se mnogo bolje osjećam nego kada sam tek došao na Apenine, vjerujem da će tako biti što dulje. Tu sam na raspolaganju izborniku, a moje je da igram što bolje kada dobijem priliku. Svi znamo kakva je konkurencija u našoj veznoj liniji, meni je čast što sam tu, na dispoziciji sam i uvijek spreman zaigrati - rekao je Badelj i otkrio neke od aduta Norveške jer u HSV-u je igrao s Perom Ciljanom Skjelbredom:

- On nije bio pozivan u reprezentaciju dok smo zajedno igrali, ali vidim da je sada tamo glavni igrač. Čak i dokapetan reprezentacije. Neugodan je, iznimno vižljast igrač i tehnički jako dobar. Znam da to nisu odlike koje krase norvešku momčad, ali on u tom pogledu očigledno odskače. Morat ćemo ga dobro pripaziti, zna biti vrlo opasan.

Badelj se zahvalio navijačima na potpori, njih 1500 je pratilo otvoreni trening, a u mahu je prodano osam tisuća ulaznica, što je znak pozitivnije atmosfere no što je bila uoči i poslije Italije. Zahvalio se i Domagoj Vida navijačima na potpori te ih pozvao u što većem broju na utakmicu, a potom se osvrnuo i na kraj muke s ozljedom.

- Bogu hvala, peta je sada odlično. Preskočio sam posljednje dvije utakmice, nismo željeli riskirati s tom ozljedom. Sada je sve kako treba, bit ću spreman za Norvešku - poručio je Vida i osvrnuo se na utakmicu:

- Dugo sam čekao priliku, sada je konačno i dobio, pa vjerujem da ću i ovoga puta biti u početnoj postavi. Pred našim navijačima želimo do bodova, neće nam biti lako, ali zna se naši cilj. Moramo uzeti tri boda.

Igrao je Vida protiv Norveške u Oslu u prijateljskoj utakmici (1:1), ali naglašava da je to sasvim nešto drugo od onoga što slijedi 28. ožujka. A kad je riječ "o nečemu sasvim drugom" ne treba smetnuti s uma da Milan Badelj (Fiorentina) i Domagoj Vida (Dinamo Kijev) igraju u Europskoj ligi jedan protiv drugoga.

- Bili smo i cimeri u Dinamu, ali na terenu se nećemo poznavati. Pratim ja njegove utakmice, znam da prati i on moje. Bit će gusto, neka se u polufinale plasira bolja momčad - kazao je Vida, a na to je glavom kimnuo s osmijehom na licu i Milan Badelj.

>> Vida: Kod mene u Kijevu je mirno, ali kod Srne je frka. Ah, taj rat...

Komentara 1

DU
Deleted user
21:10 24.03.2015.

Badelj je odličan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije