Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Kuntz i Hoeness u svađi zbog Lakićeve fotografije

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERM
THOMAS KIENZLE
30.01.2011.
u 11:21

Za momčad Mainza u pobjedi nad Kaiserslauternom svoj prvi nastup u Bundesligi ubilježio je mladi hrvatski reprezentativac Petar Slišković

Svoj prvi nastup za momčad Mainza u prošlom je kolu njemačkog prvenstva ubilježio Petar Slišković. Mladi hrvatski nogometni reprezentativac odigrao je posljednjih petnaestak minuta u 1:0 pobjedi protiv Kaiserslauterna. Svih 90 minuta za protivničku momčad odigrao je i Srđan Lakić. Prema pisanju Bilda predsjednik Kaiserslauterna Stefan Kuntz zamjerio je Wolfsburgovom sportskom direktoru Dieteru Hoenessu fotografiju sa Srđanom Lakićem koja je objavljena na službenim stranicama Wolfsburga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije